Tilbakemeldinger fra foredrag

“Foredraget var kjempebra og motiverende.”

— Lillehammer OL 2016

“Vi var så heldige å få motivasjonsforedrag av Samuel på vår nasjonale konferanse for lærere, rådgivere og administrasjon i opplæringskontor for elektrofagene. For en flott avslutning det ble på konferansen! Samuel er engasjert og gir av seg selv på scenen, han forteller sin spennende historie fra skoletaper til polfarer og programleder på en energisk og engasjerende måte. Han er en dyktig formidler og holder publikum engasjert gjennom hele foredraget.  På tross av sin unge alder, har han flere erfaringer i livet enn mange av tilhørerne.

Samuel gir tilhørerne mange gode tips, tanker og ideer til hvordan man kan snakke med, inspirere og hjelpe unge mennesker med varierende utfordringer og problemer. Han har også skrevet en inspirerende bok om sitt eget liv – denne kan absolutt anbefales!!!

Foredraget fikk svært gode tilbakemeldinger fra alle som var tilstede og vi kan absolutt gi Samuel våre beste anbefalinger.”

— Ann Elin Hansen, Opplæringskontoret for Elektrofag i Bergen og Omegn

“NAV-kontorene på Nordmøre og Kulturenheten i Kristiansund kommune inviterte ungdommer mellom 18 og 25 år til en motivasjons- og inspirasjonsdag. Massie fortalte på imponerende vis om sin reise fra skoletaper til verdenserobrer med sin egen bok, «Hold ut», som bakteppe. Han ga forsamlingen en troverdig og engasjerende fortelling om hvordan han gjenvant troen på seg selv og sitt liv, om det å mestre tross dårlige odds og forandre seg gjennom den rette motivasjonen. Hans sluttappell sa egentlig alt: «Når jeg klarte det, så kan alle klare det!» Ungdommene var svært fornøyde etter foredraget, og Massie hadde helt klart nådd frem med sitt budskap. Ungdommene sto og ventet over en halvtime for en mulighet til å snakke med Samuel, få en «selfie» og få kjøpe boken hans. Dette til tross for at mange av dem sliter med angst og sosiale problemer! «Beste foredraget jeg har vært på» og «Nå skal jeg kjøpe boka hans – det blir den første boka jeg har kjøpt… og lest!» var blant kommentarene fra ungdommene i etterkant.”

— NAV Kristiansund

“Samuel holdt et fantastisk bra og energisk foredrag hos oss under Handelens dag. Han trollbandt publikum med sin livshistorie. Vi fikk bare positive tilbakemeldinger av deltakerne. Vi håper på å få Samuel på besøk igjen ved en annen anledning.»

— Haugesunds Handelsstand

“Takk for nok et fantastisk foredrag – igjen traff du blink! De to gutta som ikke hadde lest før, leste ferdig boken din på 4 dager. Vi vil gjerne at du kommer igjen til høsten. Du gjør en kjempejobb!”

— Larvik fengsel

“Samuel holdt foredrag på Den norske skole Costa Blanca. Samuel fungerte som en usedvanlig inspirerende foredragsholder som engasjerte både elever og lærere på en måte vi lærere bare kan drømme om. Han formidlet på en levende måte tanker om hvordan han opplevde utviklingen fra å være en skoletrøtt 16 åring til å bli en reflektert moden 21 åring etter å ha vært igjennom opplevelser de aller færreste har mulighet til å forestille seg. Han har en svært god formidlingsevne og fikk en god morsom stemning i salen med det samme. Da jeg spurte elevene hva de likte ved foredraget svarte de: «alt!». Karakterer er en viktig del av skolehverdagen, og Massies foredrag står til en solid 6-er.”

— Den Norske skolen i Spania

“Fantastisk avslutning med Samuel. Verdt hele dagen!”- “Bra dag! Inspirerende! Viktig! Sterk historie fra Samuel.” “Samuel Massie – fantastisk inspirerende!!! ”

— NAV Møre og Romsdal

«Jeg ville bare si tusen takk for en amazing presentasjon som du hadde på BI idag. Setter utrolig pris på at du ville dele med oss. Du ga meg både motivasjon, forbedringspotensiale og følelsen av at jeg kommer til å gjøre det mye bedre på de kommende eksamene,  med den talen du ga oss. Har snakket med flere andre studenter som synes det samme!☺
Personlig føler jeg at du har gitt en av de beste og spennende talene på BI. Fortsett med det du gjør!!  Tusen takk igjen????»

Mvh P. Andresen
Student på BI 

“I 90 minutter klarte han å trollbinde 100 elever fra idrettsfag, helse- og oppvekstfag og elektrofag gjennom sin historie, som for øvrig ble fortalt på en engasjerende måte, stående alene framfor elevene uten annen hjelp enn en liten filmsnutt innledningsvis. Jeg anbefaler Samuel Massie på det varmeste. Et møte med han vil kunne være motiverende og inspirerende for elever, så vel som for lærere.”

— Ås VGS

“Jeg vil gjerne tilføye at han var svært engasjerende, dedikert og uredd. Det var flott å kunne se hvor lidenskapelig han var for turen og hvordan den så godt illustreres gjennom boken hans! Flere soldater har i ettertid sagt til meg at de gjenkjenner seg i situasjonen du var i som ungdom. Til slutt så vil jeg si at det er inspirerende å se et individ gå “all-in” for noe han elsker å gjøre. Det er mange som ikke tør å gjøre nettopp det, men han er kanskje med på å endre den trenden med sine show.”

— Forsvaret

«Finansforbundet avsluttet sin tillitsvalgtkonferanse i Drammen med et fantastisk foredrag av Samuel Massie som virkelig anbefales. En spennende historie om å tørre, ikke gi opp, være vågal og ydmyk. Samuel sin historie, erfaringer, tips og foredrag får hver enkelt til å tenke på sin egen situasjon i jobb og livet for øvrig. Fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne på konferansen vår.»

— Mai Brit Staurland Strøm, Finansforbundet

Massie holdt et meget inspirerende foredrag for et utvalg av klubbens spillere. Samuel har på ingen måte levd et A4-liv, og det kan være gunstig for oss mennesker å høre at det finnes flere veier til Rom. Spesielt dagens ungdommer opplever ofte stort press når det kommer til prestasjon og Samuel byr på et usminket portrett fra virkeligheten, hvor prestasjon sjelden stod i fokus i de yngre årene av hans liv. Usminket, rått og ekte beretter han sin historie og det er vanskelig å ikke bli engasjert, ei heller grepet av nerven i hans beretning. Seansen ble avsluttet med en liten Haka som er en dans kjent fra Maoristammen. Oppfordringen til slutt var enkel og tydelig fra Samuel. Kan eg, kan du! Så sant, så sant. Vi takker Samuel for en time med solid begeistring.

— Faaberg Fotballklubb

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer eller epost, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende, selvsagt.