Foredrag og konfransieroppdrag

Engasjement. Motivasjon. Livsglede. Dette er viktige grunnelementer i Samuel Massies nye liv. Den tidligere skoletrøtte og motivasjonsløse tenåringen ble kastet ut i en mediastorm uten like da seilskuten «Berserk» forsvant i ishavet mens Massie og kaptein Jarle Andhøy befant seg på vei mot polpunktet.

Samuels egen historie, med de endringer han har gjennomgått i livet, er bakgrunnen for et foredrag du aldri kommer til å glemme, der innholdet er noe absolutt alle kan relatere seg til. Enten gjennom seg selv og sine egne erfaringer, gjennom relasjoner med venner og familie – eller gjennom opplevelser på arbeidsplassen eller i livet ellers.

Med utgangspunkt i boken «Hold fast!» har Samuel Massie skapt et foredrag som skal motivere og engasjere.

Samuels mål er at det er DETTE motivasjonsforedraget du skal huske, og at det skal kunne gi deg ballast til å ta veivalg videre i ditt eget liv.

Book et motivasjonsforedrag

//

Book et motivasjonsforedrag med Samuel Massie, som har bygget dette foredraget på egne erfaringer fra skoletrøtt og motivasjonsløs tenåring til ekspedisjonsmedlem på seilskuta «Berserk» og et nytt liv som livsglad motivator og inspirator.

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer eller e-post, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende, selvsagt.