Næringsliv

Det norske næringslivet er alltid i endring. Stadige tilpasninger må til for å møte økt konkurranse, både nasjonalt og internasjonalt. Det er viktig å motivere og engasjere sine ansatte til å yte og jobbe sammen som et lag. 

Samuel holder jevnlig foredrag for norske bedrifter, og bruker sin egen erfaring som utgangspunkt for et motiverende og samlende foredrag. Som 16-åring var han en skoletrøtt skulker med dårlige vaner og ingen planer for fremtiden. Et år på folkehøyskole snudde om på Samuels liv, og han ble med «Berserk» til Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant, ble livet igjen snudd på hodet for Samuel.

Han skrev boken «Hold fast!» om opplevelsene sine, og denne har blitt grunnlaget for foredragene han holder. Budskapet «Kan jeg få det til, så kan alle» har blitt grunnstammen for et motiverende foredrag om endring, samarbeid og lagfølelse.

Samuel snakker rett fra hjertet, og deler sine opplevelser og erfaringer om det å tørre å ta en ekspedisjon i sitt eget liv. Om å gjøre mer enn det som forventes. Om utholdenhet og stå-på-vilje. Her er det mye å hente for bedrifter som kanskje er i en endringsfase, der både bedriften må endre seg og tilpasse seg nye krav og markeder – og de ansatte må endre seg som individer. De må samarbeide, spille på lag og ikke minst finne ut av hvilken rolle de har i laget.

Siden 2014 har Samuel holdt nærmere 1000 foredrag for små og store bedrifter og skoler. Han snakker uten manus, så du kan aldri høre to like foredrag, og han vinkler sine opplevelser og erfaringer inn mot tilhørerne – og tilpasser gjerne etter kundens ønsker og behov. Han er en foredragsholder med utrolig fleksibilitet, engasjement og humor!

Samuel holder foredrag på norsk og engelsk.

Book et motivasjonsforedrag

//

Book et motivasjonsforedrag med Samuel Massie, som har bygget dette foredraget på egne erfaringer fra skoletrøtt og motivasjonsløs tenåring til ekspedisjonsmedlem på seilskuta «Berserk» og et nytt liv som livsglad motivator og inspirator.

Se hva tidligere oppdragsgivere sier:

«Samuel har en veldig inspirerende historie, som han forteller på en særdeles god måte. 70 ledere satt som tente lys i en time. Det er mye i Samuels historie som har overføringsverdi til vår hverdag. Vi – og da snakker jeg for alle – opplevde foredraget som en skikkelig vitamininnsprøytning.»

André Tangerud, Adm. direktør – ASKO ØST AS

«Jeg vil gjerne tilføye at han var svært engasjerende, dedikert og uredd. Det var flott å kunne se hvor lidenskapelig han var for turen og hvordan den så godt illustreres gjennom boken hans! Flere soldater har i ettertid sagt til meg at de gjenkjenner seg i situasjonen du var i som ungdom. Til slutt så vil jeg si at det er inspirerende å se et individ gå «all-in» for noe han elsker å gjøre. Det er mange som ikke tør å gjøre nettopp det, men han er kanskje med på å endre den trenden med sine show.»

Karsten Norreen Langeby – FORSVARET

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer eller epost, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende, selvsagt.