Hold fast!

Boken Hold fast! er Samuels egen historie om sitt liv. Han fikk tilbud om hjelp fra en såkalt «ghost writer», men ønsket å skrive sin egen bok, med sine egne ord. Og dyslektikeren Samuel viste at du kan klare det aller meste, bare du har viljen til å prøve – og aldri gir opp. Boken har også ført med seg en foredragsserie som har blitt meget populær hos norske skoler og i norske bedrifter. Han har også blitt invitert til å snakke for TED Talks. 

En eventyrlig fortelling om en ung manns forvandling fra skoletaper til verdenserobrer.

Alle skal med, heter det i Norge. Men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket han oftere enn han var på skolen, og han havnet i politiets søkelys. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors ombord i seilskuta Berserk med kurs mot Antarktis, klar til å ofre livet for det han tror på. Hva har skjedd?

Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Hold fast! handler om mestring, målbevissthet, vennskap, sorg og menneskets evne til forandring. Den inspirerer til aldri å gi opp menneskene rundt oss.

«Adrenalin! Det finnes ikke et snev av redsel i meg, det er ikke plass. Kun årvåkenhet og konsentrasjon. De legene som ga meg diagnosen «konsentrasjonsvansker», skulle sett meg nå. Men hva føler jeg mest av alt? Ansvar! Hver og en av dem som ligger inne i båten, har lagt livet sitt i mine hender. Det er en ære! Det jeg ser rundt meg, minner om filmen The Perfect Storm. Dette er min perfekte storm. En ny kjempebølge kommer. Båten begynner å klatre. Jeg trekker pusten. Nok en gang blir seilbåten en undervannsbåt. Men båten og jeg gjør som vi skal, vi jobber oss oppover igjen. Idet jeg kommer over vann, reagerer jeg dyrisk. Noe annet styrer i kroppen min, noe som bobler og hyler. «YIIIIIIIHAAAAAAAA!»

Kjøp bokenPris – 349,- + frakt

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer eller e-post, så tar vi kontakt – helt uforpliktende, selvsagt.