Konferansier

Ønsker du noen til å lede din konferanse som kan tilføre livserfaring, kombinert med energi og humor i gjennomføringen, så tar du kontakt med Samuel.

Samuel er tilgjengelig som konferansier for små og store konferanser og tilstelninger.  Han har ledet store politiske konferanser sammen med det norske Kongehuset og nasjonale ministere. Han har ledet tidenes største Europeiske ungdomskonferanse og han har ledet større og mindre bedriftsarrangement over hele landet. Samuel bidrar til at det går en rød tråd gjennom arrangementet ditt, og jobber tett med deg på forhånd for å sikre at innholdet blir slik du ønsker.

Du kan være trygg på at din konferanse er i de tryggeste hender hos en erfaren, ryddig og kunnskapsrik konferansier med gode referanser.

Book Samuel

//

Book Samuel Massie til konferansieroppdrag. Konferanser og tilstelninger gjennomføres med personlig engasjement, humor og varme.

Se hva tidligere oppdragsgivere sier:

«Vi samarbeidet med Samuel på You Explore konferansen i Grieghallen. Her var det rundt 6.000 ungdommer innom og Samuel ledet dem gjennom konferansen med profesjonalitet og humor. Han byr på seg selv og er flink til å engasjere publikum. Samuel er en dyktig og omgjengelig konferansier å samarbeide med og vi i Fot i Bakken gir ham våre beste suksessmål.»
Dag Ketil Grønnesby, Daglig Leder – FOT I BAKKEN AS

«Avslutningen med Samuel Massie var helt fantastisk.» «Samuel Massie var uten tvil den som det var mest inspirerende å høre på, og poengene hans sitter best i!!» «Jeg elsket avslutningen med Samuel Massi som ga meg mange tanker om det å være barnet og ungdommen med utfordringer.» «Samuel Massie var fantastisk. Han var både personlig og engasjerende. Han gav meg håp i hverdagen.» «Fantastisk med Samuel Massie. – Tusen TAKK.» «Samuel Massie sin forelesning var meget inspirerende og tilsvarer en «sekser».» «Samuel Massie – for en formidlingsevne og viktig budskap «Når jeg kan – kan alle!»
Kommentarer fra konfransieroppdrag for StadPed – Marthe Lybak Greve

Skal vi ta en prat?

Legg igjen navn og nummer eller e-post, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende, selvsagt.